Sunday, June 11, 2017

SGShop Malaysia 10xRM100 shopping credit giveaway by Iman Abdul Rahim


Assalamualaikum semua ! 

Tekan link pada banner kalau nak join giveaway by Iman Abdul Rahim tau ! hehe 

So, kalau nak join this giveaway , Kak Iman suruh buat blog entry tentang "apa yang korang nak beli kalau dapat RM100 shopping voucher "

OMG ! RM100 is just more than enough tau kalau nak shopping barang cantik cantik , cute cute  dekat SGSHOP tuuu, tambah2 i ni sejenis yang suka shopping online , slalu dekat LAZADA AND ZALORA , SGSHOP tak pernah lg try ! 

Bila Kak Iman post pasal giveaway ni, I was like ! ehhhh, kena join ni so cecepat tulis entry blog yang dah lama tak berupdate ni , so disebabkan giveaway ni, gigih tau semata2 nak dapat voucher nak shopping barang2 comel mcm kak Iman shopping , kasut pink and biru yang kak Iman beli tu cute sangat okay dan murah angat !!

So, Kalau dapat lah kan RM100 shopping voucher, first skali, I nak beli kasut macam kak Iman tuuuu yang warna pink tu and satu lagi kasut yang brown in colour yg tali pink tu, comel sangat 


kita pun suka warna pink sangat sangat sangat macam kak Iman hihi . Suka tgk insta kak Iman sebab banyak sgt pink,  in love sangat tau and paling penting SUKA TENGOK MAYSA , she is really adorable and cute . 

Then, other than kasut kasut yang comel tu , kalau i dapat voucher RM100 tu, I nak beli makeup brush set yg ni , dah search sepsiap okay hehe . Act, I tak makeup sangat pun but having this makeup brush set is a must ,  Comel ! Warna pink pastu murah je tau RM18.67 : D



Pastu I nak beli kasut ni , kasut ni cute sbb pastel in colour . Simple but look so nice and paling penting cute hihi . 



Pastu , last skali i nak beli cardigan ni . Dah lama cari cardigan yg sederhana labuh gini tapi susah nak jumpa . Senang tau kalau ada cardigan gini , Kalau dah malas tu time tengah pakai baju tgn pendek then nak keluar kan , sarung je cardigan ni , paling penting PINK okay hehe cute hmmmmmm  ! 


Hopefully , Kak iman pilih sayeeee sebab teringin sangat nak shopping dekat SGSHOP , nak shopping barang barang cute ni . Kak Iman , choose me okay pleaseeeeee hehe . 

Thank you for reading , Assalamualaikum . 



Wednesday, January 11, 2017

Happy New Year Darlings

Even though its already 12/1/2017 . Still HAPPY NEW YEAR DARLINGS!

 

Assalamualaikum , dah lama tak update my blog kan :( Sorry , dah berhabuk blog ni hm . Macam biasa la , bila time i ada mood baru i rajin update kih2 .
 ( SEMOGA LEBIH RAJIN UPDATE BLOG TAHUN 2017 *hehe )

So , dah tahun baru ni apa azam awak semua hihi taknak kongsi ker hihihi .

My wish just hopefully that 2017 will be better year than last year .

1. May happiness always be around me and my loves one . Amiin
2. May i become more matured sebab im already 20 tahun this year hm *kelakarhmm !!
3. May success always be with me and people around me :)
4. I just want to be a better person / better version of me than last year . In sha Allah :)

Cukup dah kot , rasanya kalau listing ni smpai esok tak habis hihi . May happiness always be around all of u as well . Amiin :)

Assalamualaikum . Thanks for stopping by and read :)