Thursday, January 22, 2015

Biotech Club Trip to Kl

Assalamualaikum
Jeng jeng jeng . Harini aku nak share tentang 

 ' Biotechnology Club Trip to Kl '

Actually trip ni dah lama dah , waktu aku form 4 . Disebabkan dulu time form 4 tak sempat nak berblogging dek kesuntukan masa acewah haha . Aku nak post psal trip ni sekarang kerana aku taknak melupakan kenangan semasa trip ni yang sgt awesome benor . And satu lagi sebab trip ni merupakan trip last aku dengan kawan kawan yelakan form 4 . Form 5 dah takde masa nak bertrip trip bagai dek kerana kesibukan hidup yang memang hectic sangat sangat sangat sangat haa boleh faham tak mcam mana . hihi . Alhamdulillah , sekarang dah lega cause spm was done ! 

Trip ni disertai oleh 32 orang tak silap campur lelaki dan prempuan and semuanya form 5 sebab kiteorang conquer tak tanya pun adik adik yang nak ikut dan ajak lagi pulak form 5 yang bukan ahli kelab biteknologi and the trip dah jadi macam Form4 Trip dah bukan ahli kelab . hahahah

Day 1

Dah sampai Kl kan yang aku ingat kitaorang stay dekat tempat nieh yang ala ala mcm hostel lah tapi bukan tempat ni are Chow kit Road . Yang nak dijadikan cerita kami semua tak tahu yang pengunjung tempat yg kami stay ni ada yang foreign people spt orang putih and negro I guess and Indon also , Takut jugak la dah la toilet and shower dia ada dekat luar bilik and kena Kongsi ngan others . Last last minute punya planning ni  hihihi

aina , aku dan fil *di pagi hari yang indahhhh hihi

The first place yang kami semua pergi ialah hmmmm nama pun kelab bioteknologi kan so mesti ada prove la kita orang semua pergi untuk tujuan pembelajaran untuk mengembangkan otak dengan pengetahuan hihi so kami pergi ke Pusat Sains Negara . Ok then pergi Berjaya Times Square nak pergi Cosmo World , untuk apa lagi untuk main main dan main puas puas and for shopping :)

Ini lah cosmo world :*

Lepastu seingat aku lah kan based on my memory , rasanya malam tuh kita semua pergi I City tapi agak malang sikit la sebab malam tuh hujan turun dgn lebatnya . And aku rasa kitaorang pergi sana cuma boleh makan jeh Chicken Rice Shop . Aktiviti lain semua takboleh buat sebab hujan :'( 

Day 2 

Day 2 kami semua kena pakai baju outing asrama sebab nak dpt diskaun untuk masuk Petrosains hihi asal budak sekolah jeh mesti kena pergi petrosains kan . Sabar jelah hihi . 

Muka bajet innocent dari fil , aku dan aina


Tak lengkap kalau tak bergambar dgn encik dino haha






Fil dan aku main dgn budak pra sepak bola haha ribena sgt haishhhh

And then kiteorang pergi Aquaria tgk ikangggg ikang haha :') Sorry gambar cik ikaang takde tak tangkap pun hihi

aku dan aina


qurat dan aina


kanak kanak ribena muaah



Ok sudahla sebenarnya banyak lagi tempat tapi tak larat dah nak taip hihi pemalas rupanya kan haha sorry .

last word , 

'I hope that my friendship will everlast forever even we are not anymore in the same secondary school and yeah we will go to different path of life like different kind of place to study but trust me you are the best girls '

Jamuan perpisahan Valours time form 3 :')


I love u , friends forever :) 
Thank you for reading readers . Bye  :)