Tuesday, October 18, 2016

Darlsweety and #RouteToDegree

Assalamualaikum readers , acah2 banyak reader hiks .

Dengan bangganya nak bagitahu ni*drumroll , i dah habis asasi dah YEAYYYYYY .
Finally kan after one and a half year berserabut serabai hehe act , takdela serabut mana cuma kekadang tu biasa la bila time nak hujung2 sem , semua buzy nau nau hehehe .
Keep Calm And Chill lah  . #RouteToDegree #Tapicuti3bulantahtahunakbuatape? 

Nak bgtahu ni hehe , aku dah start berbisnes tudung sekarang ni .Sebenarnya , bosan duduk rumah tak buat ape2 so its better aku buat something yang aku minat hehe so terbitla DARLSWEETY yg always make u feel and look like a darling princess kalau uolls pakai .  Tak tahu cemana boleh came up with that name , darlsweety *gelakjap ,  acah2 sweet sweet comel gitu la kot eh nama tuh agaknya  . hmmmm *thinking 


Follow DARLSWEETY : )


Uolls support lah tau , Follow Darlsweety  & grab yours Darls scarf now ! Boleh jugak usha usha website i , gigih je i buat uools , klik  darlsweety : ) Nak cepat , pm je 0149308907 . Jangan malu malu tau hiks.  


Thanks for reading . Lots of Love , Assalamualaikum :)